Om bingobonusarna.se

bingobonusarna.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo på nätet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Amigo bingo


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 80 kr gratis att spela för!

Amigo bingo är en engelskspråkig bingo hall online som har funnits sedan 1999. På Amigo bingo kan du också vinna de största vinsterna och här finns de högsta utbetalningsprocenten jämfört med alla andra bingo hallar online. Amigo bingos hemsida kan tyckas lite för rörig och blinkande vid första anblick, men när du väl har satt dig in i funktionerna är det en mycket trevlig sida att spela bingo på. Hos Amigo bingo kan du också spela på slots, video poker, roulette, black jack och keno, så möjligheterna att vinna pengar är många!

För att spela bingo hos Amigo bingo måste du först av allt registrera dig på deras hemsida. Amigo bingo behöver veta email-adress, postadress och telefonnummer. Du måste också välja ett användarnamn och ett lösenord. När du väl har gjort dig ett konto hos Amigo bingo är det dags att sätta in pengar som du kan spela bingo för. Det finns en stor mängd alternativ för överföring av pengar till Amigo bingo. Som svensk kund hos Amigo bingo kan du bland annat välja Visa, Mastercard, Neteller eller en elektronisk plånbok. Så, då var det dags att spela!

Amigo bingos spel måste laddas ner för att man ska kunna delta i dem. Du klickar helt enkelt på det bingo spel som du är intresserad av och nedladdningen börjar automatiskt. För att ladda ner från Amigo bingo måste du ha gratisprogrammen Java och Flash installerade på din dator.

Amigo bingo jobbar också med värvning av nya medlemmar. Som existerande medlem har du därmed chans att tjäna extra pengar genom att delta i ”refer a friend”. Om du lyckas värva en vän till att spel på Amigo bingo, får du 50 % av hans eller hennes insättningar under hela 60 dagar. Har du en storspelande vän på Amigo bingo kan det handla om en hel del pengar! Ju fler vänner du refererar till sajten, desto mer pengar kan du tjäna!

I tillägg till de vanliga bingo spelen hos Amigo bingo finns ”daily specials”. Det är dagliga specialtävlingar eller promotions som medlemmar hos Amigo bingo har möjlighet att ta del av. Ett exempel är bingo tävlingen där den första spelaren som får mönstret ”amigo” på sin bingo bricka vinner. En annan tävling är turneringar för video poker och slotmaskiner. På tisdagar i sin tur kan man vinna dyra kvalitetsjuveler hos Amigo bingo.

Om du har frågor om Amigo bingo kan du alltid kontakta deras live kundservice, som har öppet 24 timmar om dygnet hela veckan. Hos Amigo bingo kan du få hjälp både på engelska och på spanska. Om du inte har en akut fråga kan du alltid sända in ett formulär till Amigo bingo med din fråga.

Amigo bingo blev framröstad på tredje plats över bingo sajter under 2007. De som stod bakom listan heter WichBingo, vilka har stor koll på världens bingo hallar online.

Amigo bingo tar säkerheten på största allvar och har därför krypterade sidor. Alla användare på Amigo bingo måste registrera sig med sitt fullständiga namn och emailadress. Om du fyller på ditt konto hos Amigo bingo med kreditkort, får du också vinsten direkt utbetalad till samma kort. Varje kundkonto hos Amigo bingo har ett unikt nummer som inte kan ändras. Du får bara ha ett konto hos Amigo bingo. Ditt lösenord hos Amigo bingo bör vara minst 8 bokstäver och en kombination av stora och små, siffror och övriga tecken. Amigo bingo rekommenderar att du använder dig av ett unikt lösenord till ditt konto och inte återanvänder ett gammalt.

Amigo bingo är som sagt bara en av många bingo hallar online, men ett bra alternativ om du inte behöver en svenskspråkig sida.