Om bingobonusarna.se

bingobonusarna.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo på nätet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Bertil bingo


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 80 kr gratis att spela för!

Bertil Bingo hör till en av de nyare sajterna på bingo marknaden i Sverige. Bertil Bingo har funnits sedan hösten 2006 och har i nuläget över 80 000 registrerade användare. Hela Bertil Bingo sajten är på svenska och har man frågor om Bertil Bingo kan man kontakta deras svensktalande kundsupport både via email och via telefon. Alla som registrerar sig på Bertil Bingo för första gången får 80 kronor att spela bingo gratis för och första gången du gör en insättning på Bertil Bingo får du 100 kronor extra att spela på. Dessutom ger Bertil Bingo dig en present värd 250 kronor som välkomstgåva. På Bertil Bingo kan du spela både jackpots, vanlig bingo, superjackpot och något som kallas för morgon- och nattmacksbingo.

För att sätta in pengar på ditt konto hos Bertil Bingo kan du använda dig av Visa, Mastercard, Click2pay eller Eurocard. Om du vinner på Bertil Bingo betalas din vinst ut till ditt bankkonto inom 3 dagar.

Precis som hos de flesta bingo sajter på nätet ger Bertil Bingo dig chansen att prata med dina medspelare via en chattfunktion. Det gör att det sociala med bingo spelet inte går förlorat bara för att du spelar bingo online på sajter som Bertil Bingo. Att spela bingo ska ju inte bara handla om att vinna pengar, utan också om att ha roligt!

Högsta bingo jackpoten hos Bertil Bingo är 94 685 kronor, men det är inte så många som vinner så mycket. Det finns olika varianter av spel hos Bertil Bingo, som Jättelätt600, Variantbingo eller klassisk bingo. Hos Bertil Bingo kan du också spela på deras tivolisida. Här kan du spela både roulette, blackjack eller klassiska hjulspel. Bertil Bingo erbjuder hela 40 olika attraktioner att välja mellan på sin tivolisida.

Bertil Bingo erbjuder också sina kunder en rad fysiska bingo aktiviteter att delta i. Nu lanserar Bertil Bingo till exempel en bingo kryssning. Under 22 timmar tar Bertil Bingo dig med på en kryssning på Birka Paradise. Färden innehåller, förutom Bertil Live bingo, välkomstdrink, frukostbuffé, smörgåsbord och en hemlig gäst. Kryssning med Bertil Bingo går att boka via telefon till priset 250 kronor per person om man bor i en 4-bäddshytt. Bertil Bingos kryssning avgår från Stadsgårdsterminalen i Stockholm. Om du vill åka på kryssning med Bertil Bingo måste du ha fyllt 23 år om du inte har målsman med dig.

För att registrera dig hos Bertil Bingo fyller du först i namn och adress uppgifter på hemsidan. Sedan vill Bertil Bingo att du väljer ett användarnamn och ett lösenord. Det är viktigt att du sedan uppger en korrekt emailadress som du kollar då och då, eftersom Bertil Bingo skickar ut vinstmeddelandena via email. När du är färdig med registreringen hos Bertil Bingo är det bara att logga in, motta din bonus och börja spela! Välj gärna ett av de lättare spelen hos Bertil Bingo om det är första gången du spelar bingo på nätet. På det viset lär du dig sakta och säkert hur Bertil Bingo fungerar.

Hos Bertil Bingo finns chattvärdar som guidar dig igenom spelen. I chatten hos Bertil Bingo finns också möjlighet att vinna ytterligare vinster, så det gäller att hålla ögonen öppna! Det kan handla om både frågesporter eller andra roliga chattspel och det är chattvärden på Bertil Bingo som bestämmer vem som har vunnit. I själva chatten på Bertil Bingo är det viktigt att du håller dig till chattreglerna. Var trevlig och undvik sarkasm. Det är inte tillåtet att göra reklam i Bertil Bingos chatt eller att försöka förstöra för en annan spelare. Om man bryter mot några av reglerna hos Bertil Bingo riskerar man att bli avstängd.