Om bingobonusarna.se

bingobonusarna.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo på nätet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Betsson bingo


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 80 kr gratis att spela för!

Betsson bingo är en av de största och mest framgångsrika spelsajterna i världen. Betsson bingo har licens från EU att bedriva spel, vilket betyder att dina vinster hos Betsson bingo är helt skattefria. Förutom bingo har Betsson bland annat casinospel, poker, sportspel och lotter. Betsson bingo finns på hela 17 olika språk, bland annat svenska, vilket gör att deras marknad är mycket stor. De flesta vill ju ändå spela bingo på sitt eget språk och inte på engelska!

För att komma igång på Betsson bingo måste du som vanligt registrera dig för ett konto hos Betsson bingo. När det är gjort måste du föra över pengar till ditt Betsson bingo konto, vilket du gör via till exempel banköverföring Neteller, kreditkort, Paysafe eller ClickandBuy.

När du väl har fört över dina pengar till Betsson bingo är det bara att välja bingo spel. Vanliga bingospel har 75 bollar och kommer i tre varianter: klassisk bingo, variantbingo och mönsterbingo. Hos Betsson bingo kan du också spela bingo med 90 bollar. Klassisk bingo hos Betsson bingo spelas om en rad. Den bingo spelare som först får en hel rad ropar/skriver ”bingo” och har på det viset vunnit. Om du i tillägg får bingo inom ett visst antal bollar, vinner du också jackpot. Antalet bollar varierar beroende typ av bingo spel hos Betsson bingo, så se till att du är klar över antalet innan du börjar spela. Hos Betsson bingo kommer klassisk bingo i flera olika spelvarianter, som Expresso och Kasingo.

En annan typ av bingo hos Betsson bingo är Variantbingo. När en spelare har fått bingo på en rad, fortsätter man spela om bingo också på rad två, sedan rad tre och så vidare. Om du får fem rader i variantbingo inom ett visst antal bollar hos Betsson bingo vinner du jackpotten. Betsson bingo har olika varianter också på variantbingo, till exempel Solstrålen, Champagnebingo och Happy Hour.

Vidare har Betsson bingo också Mönsterbingo. Här gäller det att fylla i ett visst mönster på bingobrickan, den som hinner först vinner så klart. Även i Mönsterbingo erbjuder Betsson bingo jackpot vinst, där det gäller att få mönstret färdigt inom ett visst antal bollar. Hos Betsson bingo heter spelvarianten på Mönster bingo Pralinen. Betsson bingo kan också erbjuda sina medlemmar bingo med 90 bollar istället för vanliga 75 bollar. Man spelar 90 bollars bingo på 3 stycken rader.

För att veta vilka bingo spel som spelas på Betsson bingo just nu, klickar du på ”Välj spel”. På Betsson bingo kan du också välja om du vill markera eller ”dutta” bingo brickan själv eller om du vill låta datorn göra jobbet. Du kan köpa hur många bingo brickor du vill hos Betsson bingo och priserna på brickorna varierar beroende av spel.

I tillägg till de vanliga bingo spelen kan Betsson bingo erbjuda ytterligare spel i sin chatt. I chatten har du alltså möjlighet att både lära känna nya människor och vinna mera pengar att spela bingo för. Om du inte är van vid att chatta sedan tidigare, kan det vara smart att ta del av den chattordlista som Betsson bingo har på sin hemsida. Här finns de vanligaste uttrycken och förkortningarna som förekommer i en chatt. Naturligtvis är det viktigt att du uppför dig vettigt i Betsson bingos chatt, annars riskerar du att bli utestängd från ytterligare spel hos Betsson bingo. Betsson bingo har chattspel som exempelvis frågesporter och andra minispel, ofta med bingo tema.

Sist men inte minst kan Betsson bingo erbjuda två stycken bingovärdinnor, som tar hand om Betsson bingos medlemmar. Bingovärdinnorna hos Betsson bingo kan hjälpa till med att svara på frågor eller bara ta en liten pratstund.