Om bingobonusarna.se

bingobonusarna.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo på nätet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Bingo jackpot


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 80 kr gratis att spela för!

Många drömmer om den stora bingo vinsten och då är det jackpot som gäller. I april 2008 tog en man i Storbritannien hem en bingo jackpot på hela £107 647, vilket motsvarar en svensk bingo jackpot vinst på 1,5 miljoner kronor! Snacka om en lycklig jackpot vinnare! Så stora summor ligger naturligtvis inte så ofta i jackpotten i en bingo hall, men faktum är att en bingo jackpot ändå i slutänden brukar vara rätt hög.

En jackpot i bingo fungerar som så att en liten del av alla bingo spelares insats läggs i en annan vinstpott, en jackpot. Den spelare som får bingo inom ett visst antal bollar vinner denna jackpot. Om ingen vinner följer jackpotten med till nästa spelomgång och nästa och nästa… Pengarna samlas därför på hög i en jackpot och den vinnare som slutligen vinner en bingo jackpot kan därför gå därifrån med en gedigen summa. Om det är flera personer som får bingo jackpot, så delar man summan mellan vinnarna.

På vilket sätt man kan vinna en bingo jackpot varierar utifrån typ av bingo spel. En jackpot har olika regler om det gäller klassisk bingo, variant bingo eller mönster bingo. Se till att du sätter dig in i jackpot reglerna för just det bingo spel som du deltar i. Ett bra sätt att hålla sig uppdaterad när det gäller en bingo jackpot, är att skriva upp sig på listan för nyhetsbrev från bingo sajten. Då får du hela tiden uppdateringar om den bingo jackpot du är intresserad av.

Även om att vinna jackpot på bingo bara handlar om tur, finns det många som kommer med olika teorier som ska hjälpa dig att vinna bingo jackpot. En del menar att du ökar chanserna för jackpot om du väljer bingo brickor med så mycket olika nummer som möjligt. På det viset anses man sprida chanserna för bingo jackpot. Andra väljer att spela i bingo rum där det är få spelare, så att chansen för att få bingo jackpot ökar jämfört med antal spelare. Nackdelen är att en jackpot i ett rum med få bingo spelare är mycket mindre. Andra gör tvärtom och söker sig hellre till bingo rum med många spelare. Visserligen blir chansen mindre att vinna bingo jackpot, men å andra sidan vinner man mycket mer då jackpotten blir större. Ytterligare några väljer bingo brickor med turnummer på och hoppas på det viset kunna vinna en jackpot.

Att vinna jackpot på bingo är svårt och ingenting att räkna med. Istället för att stressa upp sig över att vinna en bingo jackpot, ha roligt när du spelar bingo! Bingo är ett turspel och ska därför spelas för nöjes skull, inte för att man tror att den stora jackpot vinsten förr eller senare kommer att komma. Se till att du har kontroll över ditt bingo spelande, så minimerar du risken för att fastna i ett bingo spelberoende. Chatta med de andra bingo spelarna, dras med i spänningen och fantisera om en jackpot – men inom kontrollerade gränser!