Om bingobonusarna.se

bingobonusarna.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo på nätet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Bingo på nätet


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 80 kr gratis att spela för!

Att spela bingo på nätet har blivit ett stort folknöje i Sverige och sajterna som erbjuder bingo på nätet ökar i stadig takt. Bingo som tidigare mest var förknippat med äldre damer i stora lokaler, spelas idag av människor i alla åldrar, även om kvinnor fortfarande är den största målgruppen för bingo som spelas på nätet.

För att spela bingo på internet måste du först av allt välja vilken sida du vill spela på. Det kan vara lite svårt att välja vilken sajt på nätet som verkar bäst på bingo. Som hjälp kan du leta efter information på till exempel www.spelabingo.org, som är en svensk samlingssida över de vanligaste sajterna på nätet där man kan spela bingo. På Svea Bingo får du 50 kronor gratis när du registrerar dig och sajten matchar din spelsumma ända upp till 1250 kronor. Det innebär att när du sätter in en summa att spela bingo på nätet för, så får du samma summa i tillägg – helt gratis! På Svea Bingo kan du också köpa bingo brickor för bara 10 öre styck och det är Happy Hour var kväll med extra erbjudanden.

En annan sajt som erbjuder bingo på nätet är Bertil Bingo. Alla nya kunder som vill spela bingo på nätet hos Bertil Bingo får 80 kronor gratis när de registrerar sig på Bertils hemsida på nätet. Första gången du gör en insättning på Bertil Bingo får du ytterligare 100 kronor att spela för. Maria Bingo har också bingo på nätet, men också andra typer av casinospel. Nya kunder på Maria Bingo får också 50 kronor gratis när de registrerar sig och 100 procent bonus på första insättningen upp till 1300 kronor. En del bingo sajter på nätet kräver att du installerar en mjukvara för att kunna spela bingo på nätet, men hos Maria Bingo spelar du direkt i webbläsaren.

Klassiska Bingolotto erbjuder numera sina kunder att också spela bingo på nätet. De som registrerar sig för första gången på Bingo lottos sajt på nätet får 40 kronor gratis att spela för och 140 kronor extra att spela bingo för om man sätter in minst 100 kronor. Att spela bingo på nätet hos Bingolotto ger alltså inga större bonussummor jämfört med andra bingo sajter på nätet, men du får å andra sidan en etablerad och tillförlitlig sajt med många års vana av bingo spel.

I stort sett alla bingo sajter på nätet har chattfunktioner, som gör det möjligt att låta bingo spelare prata med andra bingospelare på nätet. Bingo är ju i grunden ett socialt spel, vilket även sajterna på nätet har fångat upp. Det är inte ovanligt att personer som spelar bingo på nätet träffar nya vänner genom bingo spelet. Alla sajter som erbjuder bingo på nätet lockar också nya kunder med olika bonusar och summorna brukar inte skilja sig nämnvärt från varandra. På bingo sajterna på nätet finns också möjlighet att kontakta kundservice vid frågor, antingen via telefon eller via email.

För att göra en insättning på en bingo sajt på nätet krävs som regel antingen betalkort som Visa eller Mastercard, direktöverföring från ditt bankkonto eller att du använder dig av en elektronisk plånbok som Neteller eller Paypal. Om du vinner på bingo på nätet betalas pengarna ut antingen ut till ditt bankkonto eller till mellanhanden.

Att spela bingo på nätet är alltså en rolig form av lek och socialt umgänge. Kom bara ihåg att sätta av en maxsumma som du får spela bingo på nätet för, så minskar du risken för att bli spelberoende och tappa kontrollen över ditt bingo spel på nätet. Precis som med andra typer av spel på nätet finns en beroenderisk.