Om bingobonusarna.se

bingobonusarna.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo på nätet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Bingobonus


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 80 kr gratis att spela för!

Att spela bingo på nätet skiljer sig i grund och botten inte mycket från att spela bingo i fysiska lokaler. Ett begrepp man bör känna till när det gäller bingo online, är dock ”bingo bonus”. Bingo bonus har en stor betydelse för den som är nybörjare inom bingo på internet. Att använda sig av bingo bonus innebär att du får extra valuta för de pengar som du sätter in på bingo sajten. Du får helt enkelt en gratis summa att spela bingo för och kan därmed spela fler bingo spel utan att vara tvungen att sätta in mer pengar.

Bingo bonus är en fin start om du aldrig har spelat bingo online tidigare. Du ska dock inte välja bingo sajt efter bingo bonus, då det finns många andra faktorer som gör en bingo sajt till en lämplig spelsida. Bingo bonus är naturligtvis företagets sätt att locka nya spelare och bingo bonus är inget som betalas ut för att spelsajterna vill vara snälla. I slutänden är det väl viktigare för dig att du trivs med bingo sajten, är nöjd med hur chatten fungerar eller hur kundservicen tar emot dina frågor? Låt inte bingo bonusen vara avgörande för val av sajt.

En typ av bingo bonus är insättningsbonus. Precis som det låter är denna typ av bingo bonus något du mottar vid din första insättning pengar på spelsajten. Ofta brukar en sådan här bingo bonus ge hundra procent av pengarna, det vill säga att om du sätter in 50 kronor, så ger spelsajten dig 50 kronor extra att spela för. En del bingo sajter ger denna bingo bonus på andra eller tredje insättningen. Många spelsajter låter också sina nya spelare få bingo bonus i form av helt gratis prova-på spel.

Betsson bingo ger en bingo bonus på hundra procent på insättningar upp till 300 kronor. Dessutom får du här en bingo bonus i form av en DVD film. Värvar du 3 vänner kan du också få en mp3 spelare som bingo bonus. Hos Caliberbingo är bingo bonusen hundra procent på en insättning ända upp till 1250 kronor och dessutom får du 50 kronor i välkomst bonus och samma bingobonus.se gäller också hos Min Bingo.com. Hos Bertil Bingo i sin tur ligger bingo bonusen på 100 kronor till nya spelare, samt att man får en bonus present. Expekt.com ger en hundraprocentig insättnings bonus på insättning upp till 150 euro.

Som synes finns ett antal bingo sidor som erbjuder sina kunder bonus. Det kan vara lätt att svepas med av attraktiva bonus erbjudanden, men kom ihåg att vara lite vaksam. Håll dig till svenska sidor som erbjuder bingo bonus, så är du lite mer på den säkra sidan. Men kom ihåg att ha roligt när du spelar, utan att för den skull gå till överdrift!