Om bingobonusarna.se

bingobonusarna.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo på nätet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Caliberbingo


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 80 kr gratis att spela för!

Caliberbingo är ett svensk företag baserat på internet. På Caliberbingo kan du spela bingo online, antingen ensam i tillsammans med andra. Caliberbingo drivs av spelbolaget St Minver Ltd och har spellicens på Gibraltar som ligger inom EU. Det betyder att du inte behöver skatta på dina vinster på Caliberbingo. Caliberbingo är måna om att sina bingo spelares integritet och andra uppgifter hålls konfidentiella. Inga uppgifter som du lämnar till Caliberbingo säljs vidare till en tredje part.

Hos Caliberbingo kan du, förutom bingo, spela på skraplotter, spelmaskiner, casino och arkadspel. Det populäraste spelet på Caliberbingo är Bingocaféet. En bingo variant hos Caliberbingo är den klassiska bingon. Varje spelare på Caliberbingo köper ett antal bingobrickor i början på spelet och spelar sedan tills någon har fått en hel rad nummer är ikryssade. En annan variant på bingo hos Caliberbingo är Variant Bingo. Ett spel Variant Bingo innehåller fem spelomgångar med en vinnare i varje omgång. Varje dag klockan två och klockan sex kan du på Caliberbingo köpa bingobrickor för endast 10 öre styck. Den som vinner en omgång i detta bingo spel får 500 kronor i vinstpengar av Caliberbingo. Det kan tyckas vara en liten summa, men många bäckar små…

För att spela på Caliberbingo måste du registrera dig med namn och kontaktuppgifter. Därefter laddar du ditt konto hos Caliberbingo med den summa som du vill spela bingo för. Om du vill ha ett försprång på Caliberbingo kan du registrera dig för ett litet program vid namn Caliberbingo Alert. Med detta program får du tillgång till all ny information finns med. På det viset vet du alltid vad som är aktuellt på Caliberbingo.

När du registrerar dig för första gången på Caliberbingo får du 50 kronor i en välkomstbonus. Med denna bonus kan du alltså gratis prova på att spela några omgångar bingo på Caliberbingo, innan du bestämmer dig för om du vill sätta in egna pengar att spela för. Bonusen som du får av Caliberbingo kan användas till att köpa bingobrickor, men du kan inte ta ut själva bonusen. Om du å andra sidan vinner med hjälp av bonuspengarna som du har fått av Caliberbingo får du naturligtvis ta ut vinsten. Nya spelare hos Caliberbingo får också 100 procent i insättningsbonus. Det betyder att Caliberbingo matchar din första insättning med lika mycket. Om du sätter in 100 kronor hos Caliberbingo ger alltså Caliberbingo dig 100 kronor gratis. Hos Caliberbingo kan du bara ha ett spelkonto. Om du ändå registrerar flera spelkonton hos Caliberbingo räknas de som ogiltiga och eventuella vinstpengar får inte tas ut.

Hela veckan har Caliberbingo olika former av erbjudanden till sina kunder. På måndagar ger Caliberbingo exempelvis dubbla chanser till sina spelare. På tisdagar delar Caliberbingo ut extra vinster i chattrummen, så då gäller det att vara på hugget i chatten! Under söndagarna på Caliberbingo är det bland annat fyra timmar Happy Hour med speciella erbjudanden och dubbla skraplotter.

Caliberbingo har också en sektion som kallas forumet. Här presenterar Caliberbingo de som har vunnit i kampanjer eller i tävlingar. Här kan du också värva en vän till att spela bingo hos Caliberbingo eller läsa intervjuer med personer som har vunnit på Caliberbingo. Och skulle du vara intresserad av horoskop så kan du även kolla upp dina vinstchanser här på Caliberbingo.

Caliberbingo belönar de bingo spelare som är lojala mot sajten genom ett belöningsprogram. Varje gång som du köper en bingobricka hos Caliberbingo för 10 kronor, får du 10 lojalitetspoäng. När du har tjänat ihop 1000 lojalitetspoäng hos Caliberbingo får du en bonus på 10 kronor.

Det finns så klart många andra svenska sajter som erbjuder bingo spel, men Caliberbingo har fått goda omdömen och är ett bra ställe att börja sin karriär som bingo spelare. Lycka till!