Om bingobonusarna.se

bingobonusarna.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo på nätet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Svensk bingo


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 80 kr gratis att spela för!

Bingo kan kallas för en svensk nationalsport. Som svensk har du säkert spelat på Bingo lotto, deltagit i bil bingo eller kanske till och med kobingo! Svensk bingo har numera flyttat sig online och medan Bingo lotto tappar tittare, vinner svenska bingo sajter större och större spelpublik.

De flesta bingo spelare i Sverige känner sig mest bekväma med en svensk bingosajt där information och spel försiggår på svenska. Spelar du svensk bingo kan du också vara mer garanterad att spelsajterna följer svenska regler och lagar när det gäller spel online. Som tur är finns det gott om svensk bingo på nätet, så det är bara att välja och vraka.

Svensk bingo skiljer sig inte från annan bingo från andra länder. Att spela svensk bingo är dessutom enkelt. Du hittar lättast igen en svensk bingo sajt genom att googla dig fram. Välj gärna en svensk bingo sajt som du har hört talas om eller en svensk bingo sajt som andra rekommenderar.

När du vill spela på en svensk bingo sajt måste du först registrera dig som kund hos bingo sajten. Det är som regel en mycket enkel procedur och känner du dig osäker brukar det finnas en svensk steg-för-steg guide. Ofta finns också en svensk kundservice till vilka du kan ställa frågor om bingo spel eller andra bingo relaterade frågor.

Som svensk gäller det också att tänka på var man spelar bingo någonstans, det vill säga var bingo sajten är lokaliserad. Så länge du spelar bingo inom EU:s gränser så är du som svensk skattebefriad på dina eventuella vinster. Om du är svensk bingo spelare och spelar på amerikanska sajter eller andra utanför EU, riskerar du att få skatta bort det mesta av spelvinsten och det vill du ju inte! Var därför noga med att kontrollera var sajten befinner sig någonstans, så råkar du som svensk bingo spelare inte ut för några tråkigheter.

MamaMia Bingo är en svensk bingo hall online. Här får du bland annat 50 kronor i bonus var gång du gör en insättning på minst 200 kronor. Erbjudandet gäller på onsdagar. På fredag ger MamaMia Bingo dig 100 % extra för varje insättning på upp till 400 kronor. Maria Bingo är också en svensk bingo sajt, som dessutom är en av de mer välkända. Faktum är att Maria Bingo är nordens största bingo hall och förutom en svensk version av sajten finns 13 andra språkversioner. En annan svensk bingo hall är Bertil Bingo som har funnits på svensk mark sedan hösten 2006. Hos Bertil Bingo kan du förutom bingo spela ett antal olika klassiska tivolispel, som videopoker, hjul eller roulette.

Svensk bingo är helt enkelt oslagbart för den svensk talande spelare. När all information på bingo sajten är på svenska kan det inte bli lättare att spela bingo. För de flesta svenskar känns det nog också tryggare att föra över pengar till en svensk bingo sajt, jämfört med en utländsk. Bingo spelande kan komma upp i ganska stora summor och då vill man ju vara säker på att pengarna verkligen kommer fram till bingo sajten.

Viktigast att komma ihåg när det gäller bingo, svensk eller icke svensk, är att det är ett turspel. Inga strategier i världen kan hjälpa dig att komma närmare bingo vinsten och därför bör du ta hela bingo spelet med en nypa salt. Spela inte för att i första hand vinna, utan för att det är så roligt! Då kommer du att njuta av bingo bra mycket längre…