Om bingobonusarna.se

bingobonusarna.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo på nätet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Unibet bingo


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 80 kr gratis att spela för!

Unibet bingo finns i över 100 länder världen över. Unibet bingo startade i 1997 och har över 350 anställda. Hos Unibet jobbar man för ett ansvarsfullt spelande också när det gäller bingo. Det kan låta lite skrattretande att någon blir beroende av att spela bingo, men risken för att tappa kontrollen är lika stor som i andra typer av spel. Unibet är därför medlemmar i Global Gambling Guidance Group, som jobbar med olika metoder för ett förnuftigt spelande. Om du känner dig i riskzonen för ett beroende av bingo spel, kan du på Unibets hemsida testa din motståndskraft genom ett enkelt test.

Om du vill spela bingo hos Unibet måste du först av allt registrera dig. Unibet vill ha dina personuppgifter som namn och adress, samt en giltig emailadress. För att spela bingo hos Unibet måste du också välja ett användarnamn och ett lösenord. Därefter kan du göra en insättning på ditt bingo konto hos Unibet. Du får inte ha mer än ett konto hos Unibet. För att göra en insättning på ditt bingo konto hos Unibet klickar du på länken ”insättning” och för sedan enkelt över pengar att spela bingo för med hjälp av kreditkort, direktöverföring från ditt bankkonto eller via Moneybookers eller Neteller. Om du vinner pengar på bingo spel hos Unibet får du vinsten utbetalad till något av samma alternativ som insättning kan göras via. I en del länder kan Unibet också skicka ut en check till din hemadress.

För att spela bingo hos Unibet krävs också att du har de senaste uppdateringarna av Java och Macromedia flash. Dessa programvaror är gratis att ladda ner.

Alla bingo spel hos Unibet övervakas av en oberoende institution så att alla bingo spel ska vara rättvisa och inget fusk sker. Unibet garanterar att bingo spelen är slumpmässiga och att Unibet själva inte kan påverka dem.

Många bingo sajter på nätet försöker att locka sina kunder med olika former av bonusar och Unibet är inget undantag. Bonuspengar kan bara användas att spela bingo för hos Unibet och kan aldrig betalas ut. Vinner du en omgång bingo hos Unibet med hjälp av bonuspengar får du naturligtvis ta ut vinsten. Om du är ny kund hos Unibet Bingo får du 100 procent i insättningsbonus. Insättningsbonus betyder helt enkelt att Unibet matchar din insättning med lika mycket, om beloppet inte överskrider 20 euro.

Hos Unibet bingo kan du också prata med dina medspelare via en chatt. Här kan du träffa nya, trevliga människor och prata om bingo eller annat. Under dagen finns också chattvärdar närvarande i chattrummen hos Unibet, som både kan svara på frågor om bingo samt anordna extra tävlingar. För att delta i chatten hos Unibet bingo måste du dock vara klar över vissa regler. Svordomar och annat fult språk är inte tillåtet i Unibets chattrum, man får inte heller härma andra bingo spelare eller trakassera någon. Om du har klagomål angående Unibet bingo bör du hellre vända dig till Unibets kundservice, snarare än att ta upp dessa i chatten. Man får heller inte göra reklam i Unibet bingos chattrum. Om en bingo spelare bryter mot någon av dessa regler kan han eller hon bli avstängd från att spela bingo hos Unibet.

Det finns nio olika extraspel i chattrummen hos Unibet bingo. ”Happy couple” går ut på att var enskild bingo spelare väljer två nummer mellan 1 till 75. Om just dina nummer blir dragna ska du skynda dig att skriva ”happy couple”, samt dina nummer.

Som synes finns en hel del roliga bingo spel på Unibet, men här går också att spela vanliga casinospel som poker eller olika typer av sportspel. Ha så roligt!